About

Over Marvin's Military

Militaire items uit de Tweede Wereldoorlog

Wij richten ons op de pure schoonheid en het belang van historie, zonder politieke invalshoeken. Laat je inspireren door het verleden en ontdek de verhalen die onze artikelen te vertellen hebben.

The best items only

De specialist in Tweede Wereldoorlog items

Mijn passie voor de Tweede Wereldoorlog begon al op jonge leeftijd dankzij mijn vader. Als kind ging ik vaak met hem mee naar musea en beurzen, waar we samen onze fascinatie voor deze belangrijke periode in de geschiedenis konden delen. Mijn vader was zelf een fervent verzamelaar, en zoals ze zeggen: de appel valt niet ver van de boom.

Door de jaren heen is mijn interesse alleen maar gegroeid en is het uitgegroeid tot een ware passie. Wat begon als een hobby – geĆÆnspireerd door de gedeelde momenten met mijn vader – is nu mijn werk geworden. Ik ben trots dat ik deze passie heb kunnen omzetten in een professionele onderneming.

Original items

Garantie op originaliteit

Snelle levering

Wij verzenden met Post NL

Makkelijk contact

We reageren graag op uw vraag

Betrouwbare handel

Wij streven naar tevreden klanten

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe items

Heeft u items die u wilt verkopen?

Marvin's Military is natuurlijk altijd opzoek naar nieuwe items met historische waarde. Heeft u een collectie of items die u wilt aanbieden? Neem dan contact met ons op via het contact formulier;

Items Aanbieden

Never forget, never repeat

Het verleden bewaren voor toekomstige generaties

Historische voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog dienen als krachtige herinneringen aan ons gedeelde verleden. Ze bevatten lessen en verhalen van onschatbare waarde die we moeten onthouden om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties de offers en de gevolgen van conflicten begrijpen. Door deze artefacten te behouden en te eren, helpen we de geschiedenis levend te houden, waardoor een diepere waardering en bewustzijn ontstaat die de herhaling van fouten uit het verleden kan helpen voorkomen. Door deze tastbare verbindingen met de geschiedenis beschermen we de erfenis van degenen die ons voorgingen en zorgen we ervoor dat hun ervaringen en lessen blijvend zijn.

Upcoming

30 Jun
Beurs Houten Beurs - Houten - NL
17-18 Aug
Tankevent Event - Oeselgem - BE

Events in de agenda

Onze events pagina biedt een overzicht aan alle events en beurzen waar u Marvin's Military kunt aantreffen.

Bekijk alle events